LEGÚJABBAK A 168ORA.HU-N
További cikkeink
LEGÚJABBAK A FÓRUMON
tramini: CCC(P) Németh Miklós mondott mást is, de az téged nem... 15:00

Hmmm....

tramini: És kapjon még 47 ezer forintokat! 14:47

Választások 2014.

predator: Betegszabin? 14:37

Nesze nektek kormányprogram

Tarkabarka kistehén: Tudod Pékné, azok a normális milliók nagy ívben... 12:26

Kulthírek

Tarkabarka kistehén: Májusban bemutatják, hogy külön külön is össze tudják fosni... 12:18

Felmosták a padlót a teljes baloldallal...

anyavaja: Má' a gyilkosságon is túl vagyok... A Commendatore - mit... 09:02

Esemény utáni pirula

nonest: Szervusz,straca! Egészségedre! Tudod:Zsuzsának köszönjük!... 07:52

Társalgó, 2014. április

step: Most postázzák a képeslapot.... 06:10

ATV az "Őfelsége ellenzéke" szerepében

zoja: ..a veréb is madár? „Ne mosolyogj Viktor, Nem tart ez... 06:03

Orbán a király !

step: 'Semjén Zsolt végül ismét köszönetet mondott azért, hogy... 05:54

Hoffmann Rózsa bődületes tervvel állt elő

OLVASÓINK ÍRTÁK
További cikkeink
LEGOLVASOTTABB CIKKEK

Így áll most a szavazatok összeszámlálása

További cikkeink
ORSZÁGOLDALAK HÍREI
Oroszország

Címke

Keresett címke: államadósság

Összes találat: 138
Cikkek
 • Bajnai: 9000 milliárddal nőtt az államadósság négy év alatt

  2014. március 31. hétfő

  Az Együtt-PM véleménye szerint Magyarország tényleges államadóssága 9000 milliárd forinttal több, mint 2010-ben volt, amikor a válságkezelő kormány leköszönt hivataláról.

 • Orbán vállán koldustarisznya

  2014. március 20. csütörtök

  Azt állítja Orbán Viktor (március 15-én elhangzott ünnepi beszédében, a Nemzeti Múzeum előtt), hogy „a sors könyvében 2010-ben az volt megírva, hogy sohasem állunk fel Európa szégyenpadjáról, és sohasem dobhatjuk le a vállunkról az adósságlevelekkel kitömött koldustarisznyánkat”.

 • Unortodoxia

  2014. március 20. csütörtök

  Állítólag az elmúlt negyven év legalapvetőbb bajait akarták orvosolni. Például az eladósodást. A megszorítások és népjóléti nekilódulások ördögi köréből akartak kitörni. Röpke egy év alatt felélték a magánnyugdíjpénztárak megtakarításait, a paksi beruházáshoz szükséges hitel viszont 90 százalék fölé lendítheti az államadósságot. Az adócsökkentés politikája elképesztő adóterheléshez vezetett. A hiányt három százalék alá nyomták, az IMF-et kipaterolták, a növekedés tartalékait felélték, a gazdasági kontroll törvényes intézményeit megszállták vagy felszámolták. Sorozatunk második részében az unió első szabadságharcos kormányának gazdaságpolitikáját elemzi BUJÁK ATTILA.

 • A mi zsebünkből van Vargának családi ezüstje

  2014. március 12. szerda

  Azt állítja Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter (a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában), hogy a kormány nem adta el a „családi ezüstöt” az államadósság csökkentéséhez, vagyis nem használt fel ehhez állami vagyont, sőt azt még gyarapítani is tudta, például a Mol-részvények megvásárlásával.

 • Még sose volt ekkora az államadósság

  2014. február 27. csütörtök

  A januárban beállított 22 844,2 milliárd forintos érték is már történelmi rekord volt, amit tovább növelt – az amúgy rendkívül szerény – 89,8 milliárdos februári kibocsátás.

 • Orbán ismét mer nagyokat álmodni

  2014. február 24. hétfő

  A választások közeledtével egyre nagyobbakat mer álmodni a túlzott szerénységgel és ígéreteinek visszafogottságával egyébként sem vádolható kormányfő. A realitásoktól egyáltalán nem zavartatva száguldó gazdasági növekedést és ismét egymillió új munkahelyet vizionál, de kisebb horderejű kérdésekben sem fukarkodik a bombasztikus jóslatokkal.

 • Moszkvai pacsi

  2014. január 28. kedd

  Különös jelképi erő sugárzik majd márciustól a budapesti Szabadság tér két sarkából. A szovjet hősi emlékmű néz majd farkasszemet a német megszállás emlékművével. Ha azt tekintjük, hogy a mai hivatalos kánon szerint a szovjetek nem felszabadítottak, hanem megszálltak bennünket, akkor az egyik megszálló néz a másik megszállóra.

 • Ebben tényleg jobban teljesítettek Orbánék

  2014. január 3. péntek

  Miközben nálunk töretlenül folyik a demagóg bankellenes kormánypropaganda, az euróövezet országai között egyetértés született a bankunió alapvető kérdéseiben. A leendő pénzügyi válságok megelőzését szolgáló rendszerhez mi is csatlakozhatunk, bár ez aligha férne össze a Fidesz „szabadságharcos” mentalitásával.

 • Így üt vissza ránk a gyenge forint

  2013. december 16. hétfő

  Gondot okozhat a Fidesz-kormánynak a forint tartósnak tűnő gyengülése, amelynek részben saját maga az okozója: növeli az államadósságot, nagyobb a nyomás a devizahiteleseken, és még a rezsicsökkentési tervekre sincs jó hatással. Mindez az MNB kamatcsökkentési folyamatának közeledő végét vetíti előre.

 • Szavazócsere

  2013. november 26. kedd

  Tudjuk, Magyarország jobban teljesít, ezért a tényleges munkanélküliségi ráta a közmunkazsonglőrszám ellenére is jól tartja magát, az államadósság szépen emelkedik, és több helyet javítottunk lefelé az EU tagállamainak gazdasági teljesítményt mutató listáján. Bár az utóbbi időben a rezsiköltségek napról napra csökkennek, mintegy félmillió türelmetlen honfitársunk nem várta meg, amíg teljesen ingyenes lesz a gáz- és egyéb energiafogyasztása, hanem saját, előrehozott választást tartott. Fogta a sátorfáját, és külföldre ment élni, tanulni, dolgozni – kőművesnek, pincérnek, orvosnak vagy ápolónak állt Európa valamelyik, még Magyarországnál is boldogabb országában.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14 
168 óra - A hetilap

Lapajánló

A hetilap cikkei
További cikkeink
A 168Óra a facebook-on
Hétfő, 2010. november 22. 10:34
Kedvezménykártya a 168 Órától