Címke

Keresett címke: Amerika

Összes találat: 79

Cikkek

 • Fecniország

  Azt állítja Orbán Viktor (szokásos pénteki interjújában a Kossuth rádióban), hogy a kitiltásokkal kapcsolatban az amerikaiak egyértelmű nyilatkozatot tettek. „Azt mondták, hogy az adóhivatal elnöke személyesen korrupciós bűncselekményt követett el.”

 • Salinger kedvese

  Joyce Maynard író-újságíró, a The New York Times bestsellerszerzője tizennyolc évesen lett J. D. Salinger, a Zabhegyező és más kultregények írójának kedvese. Az írónő később memoárban tárta föl közös történetüket: könyve annyira felháborította az amerikai irodalmárokat, hogy Maynardot margóra tették évekre. Mára megbocsátottak neki. Itthon pedig hamarosan kapható lélektani krimije, a Lány a hegyen.

 • Lovas István harca a New York-i Szabadság-szoborral

  Azt állítja Lovas István (a Magyar Hírlapban a The New York Timest bírálva, amiért Magyarország ellen követel szankciókat, ahelyett, hogy korrupt amerikai politikusokkal foglalkozna), hogy „a büszke New York-i Szabadság-szobornak otthont adó Staten Island lakói újraválasztották Michael G. Grimm republikánus képviselőjüket az amerikai kongresszusba, annak ellenére, hogy húsz vádpontban szövetségi szintű bűncselekmény ügyében vizsgálják”.

 • NERicum

  Tudtuk, hogy előbb-utóbb ezek a hamburgerfaló jenkik is kiérdemelnek egy rendes sallert. Bár, ahogy látom, a sallerosztás más alkalmai során eléggé pokróc hatalom most a pávatáncos verziót alkalmazza. Pávatáncos saller – NERicum.

 • Hosszabb a lista?

  Az Amerikában élő Charles Gatit, a politikatudományok professzorát az amerikai–magyar kapcsolatokról kérdeztük. Egyebek mellett azt válaszolta: a kitiltási ügy elvi kérdés az amerikaiak számára. Szóba került a Magyar Országgyűlés elnökének minapi furcsa megjegyzése is: Kövér László közölte, Charles Gati már 2010 után kijelentette, hogy a magyar kormányt meg kell buktatni.

 • Orbán bizonyítékai

  Azt állítja Orbán Viktor (Brüsszelben magyar újságíróknak az amerikai kormány beutazási tilalmi listájáról), hogy a magyar hatóságok csak azután tudnak lépni, ha az amerikaiak átadják nekünk az információikat. „Miután Magyarország jogállam, bizonyíték nélkül nem lehet eljárást indítani.”

 • El a kezekkel!

  Az amerikai bürokraták, titokszolgák és közalkalmazottak által gerjesztett korrupciós hecckampány elleni harchoz kívánok néhány ötletet adni kormányunknak.

 • Valami Amerika

  „Valójában itt nálunk az amerikai cégek akarták megzsarolni a hősleg ellenálló magyar tisztviselőket. De nem jártak a siker erejével, és most ez a bosszú. Ezt a verziót adjátok tovább, mint az igazság legteljesebb magvát!”

 • A két szög

  Színészgyerek volt. Édesapja, Dégi István akkor halt meg, amikor ő a színészi pályáját kezdte. Később szerkesztő lett a köztévében. Feleségét, Kóczé Angéla szociológust idővel tanítani hívták az Egyesült Államokba: a család 2013 óta él Észak-Karolinában, Winston-Salemben. Dégi János azon a nyáron leltározta az emlékeit. Mire a végére ért, felkészült az amerikai váltásra.

 • A magyarok ötöde vállalna távmunkát

  Míg Finnországban, Hollandiában és Amerikában a munkavállalók 25 százaléka távmunkában dolgozik, addig a magyar válaszadók 63 százaléka nyilatkozott úgy, hogy munkahelyén nincs lehetőség távmunkára és nem is tervezik a bevezetését, míg 12 százalékuknál már elérhető az otthoni munkavégzés.

1  2  3  4  5  6  7  8 
Kedvezménykártya a 168 Órától

EDC kártya, akár Önnek is

Kedvezménykártya a 168 Órától

2014. július 10. csütörtök
A Propeller hírei