Címke
Kedvezménykártya a 168 Órától
Praxis
További cikkeink
LEGÚJABBAK A FÓRUMON
Csülök: Mi meg kurvára szégyelljük, hogy te vagy az utódunk... 20:39

Hmmm....

rettentő: Jól megjárta szegény. Azt képzelte, Magyarországon nem... 20:37

Hát milyen országban élünk?

Qkory: Töretlen a kordonbontó kedv Hajrá! 20:23

TILTAKOZÁSOK, DEMONSTRÁCIÓK

Qkory: Jön az 1500 forintos cigaretta? Nyárra 50 %-os dohány- és... 19:57

Budapesti dohánydélután

pékné_módra: Hát, az a helyzet, hogy a Mexikói útig járnak, mert most... 19:54

BUDAPEST

Keresett címke: Erzsébet-utalvány

Összes találat: 5
Cikkek
 • Ebből baj lehet: nekimentek Orbánéknak

  2012. június 21. csütörtök

  Újabb kötelezettségszegési eljárásokat indíthat Magyarország ellen az Európai Unió: egy francia cég tett panaszt államosításra és a szabad verseny sérülésére hivatkozva.

 • Nem jön nyugdíj Erzsébet-utalványban

  2012. június 11. hétfő

  Elhatárolódik az üdülési alapítvány attól a cikkek által neki tulajdonított levéltől, amely arról szól, hogy bővül az Erzsébet-utalványban fizetett juttatások köre.

 • Jól keres a segélyezetteken a Fidesz-árnyékbirodalom

  2012. április 26. csütörtök

  A jövőben a gyermekvédelmi kedvezmény teljes összegét utalvány formájában kapják meg a családok, ráadásul folyamatosan bővülhet az Erzsébet-utalványban kifizetett szociális ellátások köre. Mindezt annak ellenére, hogy az utalványos kifizetés ellen 18, szegénységgel foglalkozó civil szervezet is tiltakozott, annak megalázó volta miatt. Az utalvánnyal az Orbán-kormány két legyet üt egy csapásra: növeli a Fidesz-közeli vállalkozások bevételeit és bünteti a szegényeket.

 • Már csencselnek az Erzsébet-utalvánnyal

  2012. április 12. csütörtök

  A Dunántúlon, még a kisebb településeken is, egyre nagyobb lendületet vesz az utalványpiac, az elmúlt hetekben számos apró falusi vegyesbolttal nőtt az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyeinek száma, sőt már a mozgóárusok is megpróbálkoznának vele. Egyes helyeken már kialakult az utalvány feketepiaca, a névérték 70-75 százalékán veszik a "kajacsekket".

 • Családi pótlékként is Erzsébet-utalványt kapunk majd

  2012. április 1. vasárnap

  Április közepéig kell megvizsgálnia Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek, hogyan fizethető ki pénzbeli ellátás helyett utalványban több szociális juttatás, így például a családi pótlék, a lakásfenntartási támogatás, a rendszeres szociális segély és az átmeneti segély - a kormány erről szóló döntése a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.