90
168 Óra Online írása
2016. március 16.

Fidesz: a tanárok ultimátuma bolsevik diktátum

Van egy rakás cowboyos flanelingje, sőt kockás alsónadrágja Németh Szilárdnak, a Fidesz alelnökének, aki Pukli Istvánt, a pedagógustüntetés egyik szervezőjét ügynöknek, a tanárok ultimátumát pedig bolsevik diktátumnak tartja. A pénteken megjelenő 168 Órában így fogalmaz: „Olyan csata zajlik, amit a kormány fog megnyerni.”

Kapcsolódó írásaink

„Már az egész ló kilóg! Semmi köze sincs se az iskolához, se a közneveléshez, se a pedagógiához. Nyílt politikai zsarolás, igazi bolsevik diktátum. Ennek hallatán még Lukács György vagy Szamuely is megnyalná mind a tíz ujját” – így reagált Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a pedagógusok ultimátumáról a pénteken megjelenő 168 Órának.

Németh elmondása szerint nagyon jó viseletnek tartja a kockás inget, hozzátette: „Nekem is van egy rakás cowboyos flanelingem, sőt kockás alsónadrágom is.” Azt állítja, őt nem lehet meggyőzni arról, hogy pártatlan szülők szervezték a sztrájkot.

– Sorolhatnánk a felbujtókat, akik nagyon is kötődnek a pártpolitikához – tette hozzá. Szerinte a tüntetésen egymást taposva tolongtak az ellenzéki politikusok meg a Soros Györgyhöz köthető hálózati aktivisták. Úgy véli, a Teleki Blanka igazgatója, Pukli István is direkt marketingként nyomja a politikát az iskolában.

Németh Szilárd szerint „Pukli úgy viselkedik, mint egy jól képzett ügynök”. Lapunk kérdésére – szerinte kinek az ügynöke lenne? – visszakérdezett: „Ávós nagypapával vajon kié lenne? Most tényleg azt tetszik gondolni, hogy magától és szakmai meggyőződésből cselekszik ez a kalandos életű elvtárs?”

Németh elmondta: olyan csata zajlik, amit a kormány fog megnyerni.

Hozzászólások
Összesen: 90 db

A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztráljon!

Elfelejtette jelszavát? Segítségért kattintson ide!

Kérjük, hozzászólásánál tartsa be az oldal szabályait. Erről és a moderálási elvekről itt olvashat részletesen!

Hozzászólhat a Facebook azonosítójával is.
Kattintson a "Facebook bejelentkezés" gombra!
Hozzászólás Facebook regiszrációval
anzsuhaz
2016-03-23 07:00:50   #50

hogy van az hogy aPukli nagy apó ÀVOS génjei hatnak , mig Köver nagy papi Leninfiu génjei nem, söt ? Hogy van az hogy Gyözö apuci MSZMP-s párt görény génjei a Viktort nem érintik , vagy ez csak az unokákra hat ugy hogy ovakodjunk a kis korona hercegnö Ráheltöl mer ö már bolsi fertözött bitang agens von Haus aus?

banya46
2016-03-17 11:17:25   #49

Egy biztos, ez az ember a szocialista korból visszamaradt kőbunkó.

davidoff90
2016-03-17 08:19:15   #48

Ha a tükörbe néz a tisztelt Német Szilárd mit lát?Egy meg nem választott polgármestert,Hegedűs Csaba kitoloncolóját,papagájként viselkedő pártkatonát vagy olyan embert,aki hiszi is amit mond?
Mindaddig,amíg nem kap egy jól fizető,zsíros állást?Mint az elődjei.
Az ember arcán állítólag ott ül a jelleme.Az övén biztosan.

tokaji-ihto
2016-03-23 12:11:13

Nála más is ráült, nem csak a jellem...

banya46
2016-03-17 07:51:15   #47

Shon168

Akkor aki tiltakozik a hülyeségeik ellen, nemcsak libernyák, bolsi, hanem ügynök is?
Épül Edorgán országa?
Saját ellenzéküket, ellenzőiket büntetőjogi kategóriába teszik?

Egyáltalán tisztában van az ügynök szó jelentésével?
Egy kérdés marad, ki hülyébb ők vagy azok akik elhiszik nekik.

Shon168
2016-03-17 07:40:52   #46

Rezsikakkantos Szilard megmondo biorobot azzzzonnnal boszen komcsizik. Hihi! Normalis ember csak ertetlenul all es szettarja a karjat. Epul a partallam, lassan ujra az 50-60-as eveket irjuk, szinte nap mint nap csufoljak meg a demokraciat vmivel es bolsizik!! Bar a kis (sicc!) padavan mar jol bolsizik ebben AZER a torpe a grand master.

"Németh Szilárd szerint „Pukli úgy viselkedik, mint egy jól képzett ügynök”. Lapunk kérdésére – szerinte kinek az ügynöke lenne? – visszakérdezett: „Ávós nagypapával vajon kié lenne? "

Biztosan atadtak a tudast hogy veletlenul el ne vesszen. Tenyleg realisztikus! Pukli meg sem szuletett gyermekei is ugynokok! Az nem vitas hogy hu kutya a Szilard, ha par evtizeddel elobb szuletik jo ugynok is lehetett volna. A seggnyalo statusszal be kell hogy erje.


"Németh elmondta: olyan csata zajlik, amit a kormány fog megnyerni."

Na ezert is fogtok bukni gorenyek. Jon az elszamoltatas es a hosszu bortonevek!

banya46
2016-03-17 07:40:32   #45

moslékzabáló

Strumpf András ezt írja a volt barátokról, tedd a Kertész idézetek mellé.

"
"A polgári erények (szorgalom, tehetség és tudás megbecsülése, mértéktartás, tisztesség) helyét egyre inkább a féktelen karriervágy és gazdagodás hajszolása veszi át.

Az értékalapú elkötelezettség helyébe mindinkább a feltétlen lojalitás lép, a racionális érvelést pedig háttérbe szorítja az olykor demagógiába hajló populizmus.

Nem szerencsés, ha a feltörekvő gazdasági és politikai elitcsoportok által is támogatott „celeb-kultúra” válik a társadalom számára felkínált magatartás mintává."

Már ha felfogod egyáltalán.
Különben valóban moslékzabáló vagy, de a cocáktól elnézést kérek, azok értelmes jószágok.

moslékzabáló
2016-03-17 06:37:50   #44

Netuddki!

Látom, elég gyenge a memóriája, ezért újra leírom: történt néhány éve, hogy bizonyos Kertész Ákos genetikus, magyarságkutató és fajelmélet-szakértő, azóta külföldre szaladt hazánk fia ezzel a jelzővel (plusz genetikusan alattvaló és potenciális rablógyilkos) illetett minket, magyarokat, a magyar állampolgársággal rendelkező komcsik és libernyákok hangos tetszésnyilvánítása, jobb esetben hallgatása mellett. Mivel nem szeretném, ha feledésbe merülne, hogyan vélekednek rólunk a Kertész-félék és magyarországi rajongóik, valamint egy olyan minőségű embertől, mint Kertész, bóknak veszem, amit sértegetésnek szánt, ezt a nicknevet választottam és minden kínálkozó alkalommal megosztom az eredetét az érdeklődőkkel.

post
2016-03-17 07:05:06

Épeszű ember viszont egy olyan minőségű embertől, mint Németh Szilárd semmit nem vesz sehogy.

moslékzabáló
2016-03-17 06:23:41   #43

Brunn!
Sok olyan vezért kívánok önöknek, mint Pukli!

brunn
2016-03-17 14:03:44

moslékzabáló!

Húzd már ki végre a nyelved a Nemzeti Nagy Segglukból!

Én pedig nem kívánok magunknak olyan "jó" (mélyen erkölcstelen, mocskos) vezetőket, akikre a magadfajta bálványként, nekik mindent elnézve bámul bambán (elhülyülve).

Puklit említve azért meg kell jegyezni, hogy ő iskolaigazgatóként ugyan vezető, de nekem, nekünk nem vezetőnk.

igor06
2016-03-17 05:15:23   #42

Kérlek szépen drága jó Uram!

Bocsáss meg ennek a bírkózóembernek és vedd mielőbb magadhoz, hogy ne kínozzon minket itt a Földön....

anzsuhaz
2016-03-17 04:19:16   #41

Az lehet ,hogy a Pukli nagyapja ÀVOS volt , de et a hájpacni Német most is az mind módszereiben mind stilusában mind modorában Visszataszitó külseje csak büzlö burka a hasonló belsö tulajdonságoknak igazi FIDESZ szarral teli zsák volt és marad is ezt kedveli benne a csuti széltoló fözsebrák

step
2016-03-17 05:30:14

Ki tudja ki s mi volt Rezsi Szilárd, vagy a felmenői. Nem hihető, hogy a semmiből jött a Fideszbe, ez nem jellemző gyakorlat. Észt viszont nem hozott magával.

Hallgassa élőben! KLUBRÁDIÓ
Kedvezménykártya a 168 Órától

EDC kártya, akár Önnek is

Kedvezménykártya a 168 Órától

2014. július 10. csütörtök
Közösség
Európaimagyar: Ezt is aszalja a romlott alvilági élet. 18:08
Elképesztő fideszes arcok galeriája
Qkory: Nem, mert ott nem lenne rá lehetősége! 17:14
Hát milyen országban élünk?
Lé Hűtő: Sajnos 2013-as a hír.... 17:13
Orbán a király !
Qkory: "Orbánnak le kell mondania" - Gyurcsány... 15:43
Gyurcsány nem rossz politikus hanem katasztrofális
A Propeller hírei