168óra - A hetilap
Hetilap kereső
Válassza ki, melyik év lapjaira kíváncsi:
Vagy írja be a keresendő szót, amelyre keresni szeretne:
Péntek, 2012. december 28. 10:44
168 Óra Online írása

„Minden normálisan gondolkodó demokratának össze kell fognia”

Kónya: Katasztrofális a Fidesz-kormányzás

  • Tetszik:
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke nem látja annak veszélyét, hogy a szervezet elveszítené önálló arculatát, noha minden összefogás egyfajta arculatgyengüléssel jár. Kónya Péter az MTI-nek adott interjúban azt mondta, az Együtt 2014 választói mozgalom megalakulása nem azt jelenti, hogy a szervezet önállóan nem jelenik meg, hiszen a mozgalom három alapítója közül a Szolidaritásnak van szervezeti tömegbázisa, aktivistáik az utcára kitelepülve gyűjtik a támogató aláírásokat.
Az október 23-án elindult Együtt 2014 alapítói közül a Milla egyesület az internetes szervezésben, míg a Haza és Haladás Egyesület a szakmai programok előkészítésében, kidolgozásában vállal oroszlánrészt – mondta Kónya Péter. Ebben az együttműködésben a Szolidaritás elsősorban a munkavállalókat, a hátrányos helyzetűeket, a rokkantakat, a rendvédelmi dolgozókat, a nyugdíjasokat, a fiatalokat, a társadalom kiszolgáltatottjait akarja képviselni – tette hozzá.

A szervezet vezetője legkiemelkedőbb eseményüknek a budapesti Operaház előtt január 2-án tartott demonstrációt nevezte, hozzáfűzve, fő szervezőként egyértelműen a Szolidaritásnak volt köszönhető, hogy létrejött a széles körű ellenzéki összefogás. Azt ugyanakkor sajnálatosnak mondta, hogy ezután – a felfokozott várakozások ellenére – hónapokig nem történt semmilyen közös akció, ami a közeledést mutatta volna. A március 10-ei tüntetésen a társadalom legkülönbözőbb rétegeinek képviselői tiltakoztak, és a Szolidaritás a Milla március 15-ei rendezvényén is jelen volt, mozgósította támogatóit.

Idén nyáron kezdődtek azok az előkészítő háttértárgyalások, amelyek elvezettek az Együtt 2014 októberi megalakulásáig – mondta Kónya Péter. A választói mozgalom megjelenése azt mutatta: a pártoknak változtatniuk kell eddigi hozzáállásukon, és úgy tűnik, hogy változtatnak is – jegyezte meg. Szerint ehhez hozzájárul az is, hogy katasztrofális a kormányzás és közelednek a választások. Szinte biztos, hogy a Szolidaritás által kezdeményezett demokratikus ellenzéki kerekasztal jövőre létre fog jönni – mondta Kónya Péter. 2013-ban meg kell szólítani az állampolgárokat, különösen a ma még passzív választókat, mozgósítani kell a regisztrációra és a választási részvételre, hiteles és valós választási programot kell megalkotni, amely alkalmas lesz kormányprogramnak is – sorolta feladataikat. Egy kormányváltás után széles körű társadalmi összefogásra van szükség, amelyben minden normálisan gondolkodó demokratának össze kell fognia, függetlenül attól, hogy jobb- vagy baloldali nézeteket vall – fűzte hozzá.

2012. november 8.: Az országos aláírásgyűjtő akció bejelentése

Kónya Péter szerint január elején kezdődhetnek a technikai egyeztetések a szocialistákkal, várhatóan január közepétől pedig az érdemi tárgyalások is elindulhatnak. Első körben az elvi, etikai alapokban kell megegyezniük, aztán a jogállamiság kereteiről kezdődhetnek tárgyalások. Később azokkal a politikai erőkkel, köztük az LMP-vel is egyeztetni akarnak, amelyekkel ugyan nem terveznek közös választási indulást, ám egyetértenek abban, hogy a jogállamiság kereteit helyre kell állítani. Ezután kell eldönteni, melyek azok az erők, amelyekkel valamilyen konstrukcióban gondolkodnak, közös indulásban vagy jelöltállításban, illetve egy esetleges közös kormányzásban – ismertette elképzeléseiket. 2014-ben valamilyen módon megmérettetik magukat a választásokon, de ennek formáiról még korai beszélni – jelentette ki.

Mivel a kormányzat folyamatosan szűkíti a választási kampány lehetőségét, nincs más lehetőség, mint „erősen” megjelenni az utcán, és megszólítani az embereket. Folytatják az országjárást is, amelyet Bajnai Gordonnal, a Haza és Haladás Egyesület elnökével együtt október 23. után elkezdtek – mondta Kónya Péter.
Korábbi cikkeink a rovatban Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Vissza a lap tetejére

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások
Összesen: 38 db

A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztáljon!

Elfelejtette jelszavát? Segítségért kattintson ide!

Kérjük, hozzászólásánál tartsa be az oldal szabályait. Erről és a moderálási elvekről itt olvashat részletesen!

Hozzászólhat a Facebook azonosítójával is.
Kattintson a "Facebook bejelentkezés" gombra!
Hozzászólás Facebook regiszrációval
bumburi
2012-12-30 17:52:04   #38

peres
Te beteg vagy! Gyógyíttasd a Gyurcsány fóbiádat, mert később nagyobb gondjaid lesznek ebből.
Ez az egy érvetek van, hogy Gyurcsány? nagyon szegényes érvrendszer!
Az a nevetséges az egészben, hogy megértem,mert nincs több olyan agy Magyarországon, mint Gyurcsány! Mondom ezt úgy, hogy mindig komoly kritikákat fogalmaztam meg vele kapcsolatban.
Orbán hozzá képest még ott sincs, ahol az oroszok voltak... Tudod: az oroszok a spájzban vannak...

bumburi
2012-12-30 12:30:44   #37

Németországi_magyar
Nincs példa az összefogásra. Tudod miért? Mert mindig volt olyan barom politikusunk, jelen esetben nem is egy,aki minden eszközzel megakadályozta az összefogást
Ne higgyük már, hogy más fogja kikaparni nekünk a gesztenyét!.
A gyávaságot meg nyugodtan emlegetheted!
Merjük bevallani, hogy csak azért vannak ezek még kormányon, mert gyávák vagyunk!
A Pató Pál úr mentalitás, meg a fogjuk meg és vigyétek a jellemző ennek az országnak a népére!Mert nem meri felismerni, ha együtt vagyunk, akkor erősek is vagyunk egyben, és nem tudnak bennünket egymás ellen uszítani!
Bármerre nézek ebben az országban, mindenhol visszaköszön az orbáni demagógia, és juszt is annak hisznek, nem a pénztárcájuknak,és a mindennapokban megélt dolgoknak!
Látják, tudják a fidesz hívők is hogy rohad az ország Orbánéknak köszönhetően, de mint a birkák, mennek a kolompszó után!
Tiszta szégyen!!!

Nemetorszagi_magyar
2012-12-30 09:38:44   #36

bumburi
2012-12-30 08:35:44 #62

Bar nem szeretem az örökös, ezereves törtenelmi peldalozast, de tudsz mondani egyetlen esetet, amikor a magyarok összefogtak? Meghozza egymassal?

"Diktatúrával szemben demokratikus játékszabályokkal nem lehet szembe menni"

Azt hiszem, ca ez volt az elsö beirasom itt. Akkor azt mondtak, a kibicnek semmi sem draga. A gyavasag szot a szamba sem merem venni.

bumburi
2012-12-30 08:35:44   #35

Ami meg a normálisan gondolkodó demokratákat illeti...
Van egy rossz hírem.Magyarországon nincsenek normálisan gondolkodó demokraták!
Ha! Lennének, Orbán már rég valahol külföldön élné a világát, vagy egy börtönben gondolkodhatna az elmúlt majd 3 éven.
Ha normálisan gondolkodó demokraták lennének, akkor a NER hatálybalépésének pillanatában kivonultak volna a parlamentből, és nem nyújtottak volna segítő kezet Orbánnak a dúláshoz, amihez rendkívüli módon ért, a debil csapatával együtt..
Marionett bábként lépegetnek, ahogy Orbán mozgatja a szálakat.Igen! Az ellenzék hathatós segítségével lett leamortizálva a demokrácia, amiért a mai napig elfelejtenek küzdeni.
Diktatúrával szemben demokratikus játékszabályokkal nem lehet szembe menni.
Nagyon szép az az elképzelés, hogy fogjunk össze! Kivel?
Az az ellenzék, amelyik nem mer kiállni demokrataként, és nem meri felvállalni, hogy a diktatúrával nem működik közre,azzal ki fog összefogni?
Már rég meg lehetett volna oldani az Orbán problémát, ha nem játsszák el a nagy demokratát az ellenzéki pártok, és mozgalmak.Csupán gyávaságból hagyták ezt az eszeveszett rombolást!!!
Ilyen alapokon ki, kivel fog összefogni???

bumburi
2012-12-30 08:20:59   #34

Ritkán írok itt, inkább olvasgatok.
Azt reméltem, mindenki tudja, hogy a trollokat etetni fölösleges. Újra,és újra, csak vizet lehet velük gereblyézni.
A peres félék annyira lementek már kutyába, hogy ettől már nincs lejjebb.Így élik ki saját nagyszerűségüket, mert senki sem figyel már a falkájukban rá.Romboló egy tudat, az biztos. Itt akar kompenzálni,és ahogy látom, táplálva van.
Legyen már annyi büszkeség bennünk, hogy légypiszoknak tekintsük. Mint a világban a vezérét tekintik.

Hajcihő
2012-12-29 13:16:10   #33

peres 2012-12-29 11:44:03 #56

Újólag köszönöm neked, hogy megmutatod mindannyiunknak, hogy mi az amit képviseltek, és milyen is az aljanép, a szélsőjobbos radikálisok és nácik világa.
Egy élmény, ahogy te és a társaid undort tudtok kelteni a tisztességes magyar emberekben, mi több - vezetőitek révén - a nemzetközi közvéleményben is!

Ceterum censeo:

Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
Éljen az EGYÜTT 2014!

Hajcihő
2012-12-29 10:14:53   #32

peres 2012-12-29 09:58:49 #54

Már megint köszönöm neked, hogy megmutatod mindannyiunknak, hogy mi az amit képviseltek, és milyen is az aljanép, a szélsőjobbos radikálisok és nácik világa.
Egy élmény, ahogy te és a társaid undort tudtok kelteni a tisztességes magyar emberekben, mi több - vezetőitek révén - a nemzetközi közvéleményben is!

Ceterum censeo:

Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
Éljen az EGYÜTT 2014!

Hajcihő
2012-12-29 09:54:45   #31

peres 2012-12-29 09:53:23 #52

Továbbra is köszönöm neked, hogy megmutatod mindannyiunknak, hogy mi az amit képviseltek, és milyen is az aljanép, a szélsőjobbos radikálisok és nácik világa.
Egy élmény, ahogy te és a társaid undort tudtok kelteni a tisztességes magyar emberekben, mi több - vezetőitek révén - a nemzetközi közvéleményben is!

Ceterum censeo:

Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
Éljen az EGYÜTT 2014!

Hajcihő
2012-12-29 09:49:41   #30

peres 2012-12-29 09:46:54 #50

Újfent köszönöm neked, hogy megmutatod mindannyiunknak, hogy mi az amit képviseltek, és milyen is az aljanép, a szélsőjobbos radikálisok és nácik világa.
Egy élmény, ahogy te és a társaid undort tudtok kelteni a tisztességes magyar emberekben, mi több - vezetőitek révén - a nemzetközi közvéleményben is!

Ceterum censeo:

Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
Éljen az EGYÜTT 2014!

Hajcihő
2012-12-29 09:46:01   #29

peres 2012-12-29 09:35:37 #47

Ismételten köszönöm neked, hogy megmutatod mindannyiunknak, hogy mi az amit képviseltek, és milyen is az aljanép, a szélsőjobbos radikálisok és nácik világa.
Egy élmény, ahogy te és a társaid undort tudtok kelteni a tisztességes magyar emberekben, mi több - vezetőitek révén - a nemzetközi közvéleményben is!

Ceterum censeo:

Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
Éljen az EGYÜTT 2014!

Hajcihő
2012-12-29 09:43:48   #28

peres 2012-12-29 09:21:29 #45

Látom, tanulmányozod a szellemi pandantjaid történelmi tetteit, te mocskos vamzer.

Ahhoz nem kell, sőt nem is szabad bolseviknek, vagy bármely egyéb például náci gazembernek lenni, mint amilyen te is vagy, hogy az olyan morális férgeket, mint te el kívánjuk tüntetni a közéletből.
Persze, ha másképp nem megy, akkor én személy szerint, készséggel csatlakoznék ahhoz a sokasághoz, akik a tettlegességtől se riadnának vissza, mert alapos okkal vélem úgy, hogy már a léted is mérgezi a nemzetünket, a gondolataid és a tetteid pedig rombolják a társadalmunk valós értékeit.
Így aztán azellen se lenne kifogásom, ha személyesen kellene a tudtodra adnom - kellő fizikai eszközök alkalmazásával - a határozott nemtetszésemet.
Félreértés ne essék: Nem tartalak embernek, nem tartalak magyarnak.
Aki a nemzetének annyi kárt tud okozni, már azzal is, ha levegőt vesz, annak semmi helye a közösségünkben.
Egyszerűen pazarlás az is, hogy helyet foglalsz el előlünk, becsületes magyar emberek elől a mi - sajnos csak - 93 ezer négyzetkilométerünkből!
Nemzetárulókra, szellemi, erkölcsi toprongyokra, besúgókra, rohadtul nincs szükségünk!
Abból általatok, túlkínálat van ebben a hazában!

Ceterum censeo:

Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
Éljen az EGYÜTT 2014!

Hajcihő
2012-12-29 09:27:48   #27

peres 2012-12-29 09:12:36 #43

Eltakarodhatnál már innen, te mocskos náci vamzer.
Látom, hogy élvezed, hogy provokálod a rágalmaiddal, a hazugságaiddal az ittenieket.
Tudod mit?
Ez legyen életed legnagyobb élvezete!

Minket erősítesz, mert (sajnos) élő bizonyítéka vagy annak, hogy miért kell a fajtádat eltakarítani és visszasöpörni a természetes élőhelyetekre; a csatornákba!
Tulajdonképpen köszönöm neked, hogy megmutatod mindannyiunknak, hogy mi az amit képviseltek, és milyen is az aljanép, a szélsőjobbos radikálisok és nácik világa.
Egy élmény, ahogy te és a társaid undort tudtok kelteni a tisztességes magyar emberekben, mi több - vezetőitek révén - a nemzetközi közvéleményben is!

Őszintén remélem, mi több, bízom benne, hogy a legkisebb patkányt is utol fogjuk érni a táborotokból, és el fogjuk számoltatni!
Rohadt keserves éve(ke)t kívánok neked és társaidnak!

Ceterum censeo:

Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
Éljen az EGYÜTT 2014!

Nemetorszagi_magyar
2012-12-29 08:52:55   #26

peres, ha orban brüsszelbe van, mindenki elhagyja a termet. Csak az a sarok van tele, ahol a nacik meg a neppart magyar kepviselöi ülnek. Ezt mutatja a magyar tv.
Innen mas a perspektiva.
Ezert van csend.

Orban Europa legmegvetettebb, legundoritobb figuraja.
Ez köztudott.

Nemetorszagi_magyar
2012-12-29 08:46:47   #25

Ja, ha meg az EP-beli Orban fellepest gondolod:

Az EP mai elnöke egy privatbeszelgetesben elmeselte, hogy hivatali ideje alatt csak ket embert utalt, az egyik Berlusconi, a masik Orban.

Nemetorszagi_magyar
2012-12-29 08:38:32   #24

peres #21

Meg mindig nem tudom, mi köze van Cohn Benditnek Magyarorszaghoz. Most is, mint mindig, kibujsz a valasz elöl.
"De akárcsak Fischer esetében, nincs semmi tudás a beszédei mögött. "

Itt csak baratjat, Joschka Fischert emlithetik.
Azt a Joschka Fischert, aki 7 evig volt Nemetorszag Zöld külügyminisztere es Vizekancellarja, 7 evig Nemetorszag es Europa legnepszerübb politikusa.

Ma a vilag összes egyetemen tartja elödasait, mint nagytudasu politikus es ökonom.

Magyarorszaggal ellentetben itt csak nagyon okos emberek lehetnek vezetö politikusok.

Hajcihő
2012-12-29 02:17:53   #23

igor06 2012-12-28 23:54:20 #36
netuddki 2012-12-29 01:18:33 #37

Ez a pitiáner neonáci ugyanabban a betegségben szenved, mint a gazdája: Egy maga által kitalált világban él, és egészen egyszerűen nem képes befogadni, hogy a világa köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Megteremtették idehaza a maguk törékeny - és ma tényleg valóságos, torz - világát, és képtelenek felfogni, hogy annak a határai egyre szűkülnek, és múlóban is vannak, mert semmi közük a világ tényeihez.
Ez a matérium addig terjed, amíg hatalmukban van mind morálisan, mind gazdaságilag kifosztani az országot, de - mint minden diktatúrának, ennek is - a Neumann féle játékelméletben pontosan definiált - pontosan meghatározott korlátai vannak, mind térben, mind időben.
Egészen egyszerűen, mert hamis impresszumokra épül, így a működési feltételei nem tarthatók fenn tovább, mint ameddig ezek az elemek azt képesek kiszolgálni.
Az elemek pedig a 2010-es választások másnapján elkezdtek megszűnni, mert azokat - a dolgok rendje szerint - ők maguk kezdték leépíteni.
Orbán téves hatalomfelfogása az a - megváltoztathatatlan - alapelem, amely magában hordozza, hogy a rendszere összeomoljon.
Az ehhez a szemlélethez csatlakozó sokaság pedig soha nem lesz képes felismerni azt, hogy téves alapokra épít.
Több ezer éve bizonyított tény az, minden birodalomban, legyen az kicsi, vagy nagy, hogy az adott társadalmakban soha nincs elegendő forrás arra, hogy az alattvalói státuszba kényszerített embereket és főként a vazallusokat, a despota akár gazdasági, akár morális téren meg tudja finanszírozni, avagy, hogy a hatalom megtartásához kellő stabilitású és hatékonyságú erőszakszervezetet tudjon fenntartani.
Ez most sincs másképp.
Ugyanígy tény az, hogy az autarchikus hatalmak ideológiai beágyazottsággal valójában nem rendelkeznek, csak egy szűk fanatikus réteg van, amely ellenvélemény nélkül elfogadja a despota szellemiségét, azonban ez a réteg is elhagyja, ahogy a személyes érdekeivel ütközik a rendszer megtartása.
Ők ugyan soha nem fogják "megtagadni" ezt a szellemiséget, azonban ki sem fognak tartani a fenntartása mellett, ha az már az érdekeikbe ütközik.
Ezek a mentálisan sérült emberek minden belső terror melegágyai, de kordában tarthatók.

Az viszont bizonyos, hogy undorító patkányok, és amióta világ a világ, kiirthatatlanok, még akkor is, ha személyükben elpusztíthatók.
Ez egy olyan emberi magatartás, ami mindig újratermelődik a jellemtelen senkik soha ki nem irtható csoportjából.
Most ezek legnagyobb számban az antidemokratikus erők köré tömörülnek, mert ők azok, akiket megszédít a mindenkori hatalom, az erő képzete.
Ugyanakkor ők azok, akik nagyobbat buknak a gazdáiknál, mert ők azok a kutyák, akik gazda nélkül mindenképpen elpusztulnak.
Ezért ne is csodáljátok, hogy ők azok, akik a legjobban acsarognak, hánynak hazug szitkokat mindennel szemben, ami a gazdájukkal szembefordul, ugyanis ők azok, akik a mócsing, a konc nélkül éhen döglenek.

Már írtam: Örökké létezni fognak. Nekünk nem feladatunk cáfolni a hazugságaikat, rágalmaikat. Az a feladatunk, hogy súlyos szankciókkal elhallgattassuk őket, hogy kegyetlenül megbüntessük őket a rágalmaikért. No nem azért, mert abból tanulnának, hiszen arra képtelenek. Azért, hogy reális félelmet ültessünk el azok szívébe, akik követnék ezeket a mocskos, üreslelkű senkiket.

Itt nem tehetünk egyebet, azonban ezt meg kell tegyük, hogy virtuálisan leköpjük őket.
Mást sem érdemelnek ezek a spiclik, hazátlan bitangok.
Ha majd eljön a számonkérés órája, akkor azonban meg kell keressük őket, és bíróság előtt kell feleljenek a rágalmaikért.
Ott majd bizonyíthatják, hogy volt-e alapja a "libázásuknak", a 2006-os események kapcsán az egyéb állításaiknak, és hosszasan sorolhatjuk majd mindazt, amit ezeken az oldalakon, és számtalan más nyilvános fórumon megengedtek maguknak.
Ha pedig bebizonyosodik, és bebizonyosodik, hogy rágalmaztak, másokat hamisan tüntettek fel rossz színben, akkor szépen be kell őket terelni a börtönökbe, a vagyonaikat el kell kobozni, és odaadni mindazoknak a megnyomorítottaknak, akik éppen az ő szellemiségük, a diktatórikus hatalmat fenntartó cselekvéseik okán nyomorodtak meg.

Az a helyzet, hogy egy demokratikus jogállam jogalkalmazása alkalmas kell legyen arra, hogy ezeket az embereket az éveken át folytatott rágalomhadjárataik okán felkutassa és megbüntesse.
Nem kell ehhez olyan spiclimódszer, amit - például - ez a peres nevű szemét próbál alkalmazni, csak annyi, hogy gondosan meg kell vizsgálni, hogy bármely állításának volt-e valóságalapja, és amennyiben nem, akkor azért - a most is létező törvények alapján - felelősségre kell vonni.
Úgy vélem, létezik ma jó néhány ezer ilyen agent provocateur, aki kiérdemelték, hogy a Negyedik Magyar Köztársaságban hosszú éveket a börtönben töltsenek el, és utána, mély megvetéssel kísérve, olyan szegénységben éljék le a hátralévő életüket, mint amilyenbe a fanatizmusukkal és szervilizmusukkal sodorták az ország lakossága egy jelentős részét.
Már ezért az egy célért is érdemes lenne a rezsimet eltörölni.

Ceterum censeo:

Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
Éljen az EGYÜTT 2014!

netuddki
2012-12-29 01:18:33   #22

@peres #33
netuddki
2012-12-28 20:42:45 #32
..Ne gyere a Cohn bendit-tel, mert egyrészt nincs igazad, másrészt meg SEMMI KÖZÜNK HOZZÁ!!!..

Tényleg semmi közünk nem volt hozzá, de addig hegyezte magát, míg Orbán leiskolázta a vén jampecet, aki aztán vöröslő fejjel dühöngött a mikrofonja előtt, majd mikor észre vette, hogy ki van kapcsolva, kihadonászta magát a homopkozóból."

Jól olvastam? Leiskolázta? Te sem értetted meg mi történt ott? Ez elképesztö!

ORBÀN NEM ÈRTETTE MEG MIT MONDOTT Cohn Bendit!! Nézd meg mégegyszer figyelmesen a felvételt!!

Orbán ott vágta haza az országot az egész világ elött!! És te ezt leiskolázásnak nevezed??

BORZALMAS!!

netuddki
2012-12-28 20:42:45   #21

@peres #22
netuddki
2012-12-28 14:27:33 #19
TI JÀTSZOTTÀTOK EL A Ö HITELESSÈGÜKET!!
"
A választások nem ezt mutatják."
Milyen választások?
A multkori 2/3 ra gondolsz: az éppen az alantas rágalmazás miatt jött össze amit ilyen sokan elhittek. Mégegyszer ez nem sikerül. Nem sikerült megérteni, hogy a libázás most már jogszerüen rágalmazás? Nem tudom érted-e amit mindok???

@peres #21
...Cohn-Bendit számomra egy talány marad. Először anarchistának mutatkozott, majd Gabriel fivérének tulajdonította a korábbi elveiért való felelősséget. Saját maga képtelen lévén az írásra, másokkal íratta meg az általa szignált könyveket, amint azt végül beismerte. Mindig kiváló volt a helyzetkomikumban, ami lehetővé tette számára, hogy szétzúzza egyes ellenfeleit, kihasználva gyengeségeiket vagy ügyetlen nyilatkozataikat. De akárcsak Fischer esetében, nincs semmi tudás a beszédei mögött. Vannak hatalmas barátai, akik lehetővé tették számára, hogy fontos posztokat foglaljon el, amelyekből sohasem tudott igazán profitálni. Nehéz megérteni, hogy miként tudta végül elfoglalni a jelenlegi pozícióját (az EP zöldfrakciójának vezetője – a szerk. megj.)....."
Orbánék meg nekem jelentenek megoldhatatlan talányt: a papa komcsi párttitkár, ö maga Vezetö Kisztitkár a többi vezetötársa 80 %-ban párttitkár magasrangu komcsi tisztviselö, és most meg komcsizzák azokat akik nem mutáltak!!
Te érted ezt. Ne gyere a Cohn bendit-tel, mert egyrészt nincs igazad, másrészt meg SEMMI KÖZÜNK HOZZÁ!!!
Ahhoiz van amit Orbán müvelöt az EU parlamaentben és elérte, hogy az EU Pestre tervezett összejövetelét átvigyék Lengyelországba!!
Ugyanigy elvittek mindent amit az elözö "nyóccév" alatt a kormány behozott!!

dalmiz
2012-12-28 19:39:40   #20

lesne=leesne

bocs

dalmiz
2012-12-28 19:36:43   #19

peres (nagysoma)

mond lesnev a nem letező gyürű az jjadól, ha nem libáznál örökké?
A orbán és kollégiumi brancs által elhibázott (elba...) dolgairól illetve a javítés lehetőségéről kellene most már neked is valamit regélni, ha egyáltalán képes vagy ilyenre. Ha nyitott szemmel élsz akkor számodra látható ha vak vagy akkor vissza világtalant nem bántunk mert képtelen a látásra !!!

1 2 következő oldal

 

168 óra - A hetilap

Lapajánló

A hetilap cikkei
További cikkeink
A 168Óra a facebook-on
Hétfő, 2010. november 22. 10:34
Kedvezménykártya a 168 Órától
LEGÚJABBAK A FÓRUMON
Kérdőjel: ... 08:08

Választások 2014.

Kérdőjel: Aki szereti az abszurd humort.... (A cikk csupán dokumentál,... 08:01

Hmmm....

nonest: Szia! Egészségedre! Zsuzsának köszönjük! A tiéd is... 07:59

Társalgó, 2014. április

vadegér: Európa, demokrácia, piacgazdaság, magántulajdon, ...... 07:46

Végleg eltünik az MSZP?

kertész: Bele fáradtunk . Barátaimmal szinte minden demokratikus... 07:17

TILTAKOZÁSOK, DEMONSTRÁCIÓK

straca: Tennap este kvaterkáztunk kettesbe Kvaszticcsa. Látom... 06:29

Esemény utáni pirula

újfalusi: Atletico Madrid - Chelsea 3-2 Real Madrid - Bayern München... 04:12

Bajnokok Ligája Tippelde

szürke köntösű agg: Látható, hogy Qkory pajtás nehezen bírkózik a... 00:34

A FIDESZ vizet prédikál, és bort iszik......

szürke köntösű agg: Ezzel a névvel is nyomultál?! Te vagy a soknevű? 22:48

Hát milyen országban élünk?

Csülök: I only want to say... 21:50

Zene

BLOG-BLOKK
ORSZÁGOLDALAK HÍREI
Oroszország