1
168 Óra Online írása
2011. május 19.

Legsikeresebb értékesítőinek szexpartit tartott a biztosító

A Gellért fürdőben rendezett szexpartival jutalmazta legsikeresebb értékesítőit 2007-ben az egyik német biztosító, amely 20 prostituáltnak fizetett a budapesti bulira érkezett száz munkatárs szórakoztatásáért - erősítették meg a biztosítónál.

Kapcsolódó írásaink

A német Munich Re biztosítóhoz tartozó Ergo csoport egyik egysége, a Hamburg Mannheimer 2007 közepén igazi szexpartira hívta meg a budapesti Gellért fürdőbe száz legjobban teljesítő értékesítőjét - erősítette meg a Handelsblatt információját a Dow Jones szerint Alexandra Klemme, a cég szóvivője. A partit egy menedzser és az igazgatótanács egyik tagja hagyta jóvá, ők azelőtt távoztak a cégtől, hogy a felsővezetés tagjai értesültek volna a buli részleteiről - írja a hvg.hu.

A budapesti szexpartiról szóló hír máris bejárta a világot, beszámolt róla többek között a CNN, a Spiegel is, amely Bunga-Bunga in Budapest címmel közölte az ügy részleteit. A Gellértben tartott partin húsz, különféle karszalagot viselő prostituált vett részt, akik a résztvevőket a medencék közelében felállított, elfüggönyözött ágyakon szórakoztatták és pecsétet kaptak a karjukra, amellyel a teljesített szolgálataikat igazolhatták - írja a Handelsblattra hivatkozva a Dow Jones. A vörös karszalagot viselő nők hostessmunkát végeztek, a sárga karszalagot viselők szexuális szolgáltatásokkal kényeztették a vendégeket, míg a fehér szalagot viselő prostituáltak a felsővezetők és a legjobb értékesítők számára tartották fenn szolgáltatásaikat - idézi a beszámolót a CNN. A Handelsblatt szerint egyébként a cég saját belső magazinja, a HMI Profil is beszámolt a budapesti kirándulásról, amelyet az élménybeszámoló címében Party Totalnak minősített.

"Ez az incidens nyilvánvalóan nincs összhangban a vállalat szabályaival és értékeivel" - mondta a Dow Jones hírügynökségnek a cég egy másik képviselője, Alexander Becker, aki hozzátette, a vállalatnál még folyik a partival kapcsolatos vizsgálat, de azt már lehet tudni, hogy egyszeri esetről volt szó, prostituáltak alkalmazása nem ismétlődött meg. A buli jóváhagyásáért felelős két vezető már nincs a cégnél, ahol Becker szerint "mélyebbre kell ásnunk a részletekben, hogy kiderüljön, mások velünk dolgoznak-e még" - írja a Dow Jones.

Címkék: 

Hozzászólások
Összesen: 1 db

A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztráljon!

Elfelejtette jelszavát? Segítségért kattintson ide!

Kérjük, hozzászólásánál tartsa be az oldal szabályait. Erről és a moderálási elvekről itt olvashat részletesen!

Hozzászólhat a Facebook azonosítójával is.
Kattintson a "Facebook bejelentkezés" gombra!
Hozzászólás Facebook regiszrációval
tsz elnok
2011-05-19 20:48:07   #1

Na ezt hivjak kozerzetjavito intezkedesnek! :-)))))

1

Hallgassa élőben! KLUBRÁDIÓ
Kedvezménykártya a 168 Órától

EDC kártya, akár Önnek is

Kedvezménykártya a 168 Órától

2014. július 10. csütörtök
Közösség
Skubi: Joooooooooooooooooo reggelt! Na... 09:13
Társalgó, 2016. Július
hu pi lilliput: …a golyó ára!...most azután csettinthetnek!... az... 08:15
...by hu pi lilliput!
ideiglenes: Ráadásul ma már olyan szövegeket is idézgetnek,... 07:58
Hát milyen országban élünk?
ideiglenes: A riói magyar kajak-kenu csapatban hemzsegnek a... 07:51
OLIMPIA — 2016 — RIO DE JANEIRO
A Propeller hírei