86
168 Óra Online írása
2016. február 12.

Orbán ezzel ijesztgette a Fidesz-képviselőket a lillafüredi frakcióülésen

A kormányfő titkos paktumokkal és migránsok ostromával ijesztgette a Fidesz képviselőit a lillafüredi frakcióülésen. Orbán azt hiszi, a törökök és a németek titkos megállapodása alapján félmillió migránst fognak az Európai Unió területére „szállítani”.

Kapcsolódó írásaink

Bevándorlóknak az unió területére szállításáról szóló német-török titkos paktumról beszélt Orbán Viktor a Fidesz-KDNP-frakciószövetség lillafüredi ülését megnyitó beszédében – erről a Magyar Idők írt.

„A titkos megállapodás lényege az, hogy 4-500 ezer bevándorolót közvetlenül Törökországból az Európai Unió területére szállítanak, de nemcsak Németországnak kellene befogadnia őket, hanem kötelező erővel szétosztanák őket a tagállamok között” – idézte Orbánt a kormánypárti napilap.

A cikk szerint a kormányfő a következő időszak egyik legfontosabb feladatának ennek a „paktumnak” az elhárítását nevezte, és arról is beszélt a kormánypárti képviselőknek, hogy meggyőződése szerint még ennek a titkos megállapodásnak az esetleges végrehajtása sem állítaná meg magát a példátlan méretű migránsáradatot, így az egész „ostrom” még évekig sújtja majd Európát.

A miniszterelnök arról beszélt, hogy a paktumot már megkötötték, de egyelőre nem merik nyilvánosságra hozni azt.

 

A Die Welt című német napilap kissé értetlenül áll Orbán Viktor kijelentése előtt, vagyis hogy titkos megállapodás van Németország és Törökország között több százezer menekült áttelepítésére. Mint írja, a politikus nekiment az állítólagos szerződésnek, és a következő időszak egyik legfőbb feladatának nevezte annak meghiúsítását. A cikk ugyanakkor emlékeztet arra, hogy Merkel a hét elején Ankarában kifejtette: vannak államok, amelyek készek menekülteket befogadni, minden tag számára kötelező elosztásról azonban nem volt szó. Közben kerítés ide vagy oda, jönnek Magyarországra a migránsok. Október óta először ismét több mint 100-an lépték át illegálisan a határt egy nap alatt. Ennek magyarázata nagy valószínűséggel az, hogy akiket elutasítanak a Balkánon, azok embercsempészekhez fordulnak, utóbbiak pedig ismét használatba veszik a régi, bevált útvonalakat.

(Die Welt)

 

Hozzászólások
Összesen: 86 db

A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztráljon!

Elfelejtette jelszavát? Segítségért kattintson ide!

Kérjük, hozzászólásánál tartsa be az oldal szabályait. Erről és a moderálási elvekről itt olvashat részletesen!

Hozzászólhat a Facebook azonosítójával is.
Kattintson a "Facebook bejelentkezés" gombra!
Hozzászólás Facebook regiszrációval
lényeglátó
2016-02-16 06:27:48   #47

Emlékezzünk régi "bevándorlóinkra!" Mottó "Vásár után okos a paraszt"!

A valóban nemzeti érdekű orosz cár üldözötteire!
Széchenyi „ez a népcsoport (zsidók) a jogtalanság „minden mindegy” hangulatában folyamodott csalásokhoz, amely a jobbágyság eladósításához, tömeges elárverezéséhez! (Lásd deviza hitel kormányzati kényszer rásegítéssel!) Úgy látja nem lett volna szabad az elmúlt évtizedekben olyan hatalmas tömegekben beengedni őket, amelyikre egyik országban sincs példa! S hogy ez nálunk mégis megtörtént, azt nemzeti közömbösségünknek tudja be. Az ország lakosság a zsidók 11%-ával érte el a magyarul beszélők 51% arányát 1910-es népszámláláskor!
Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** "Kölcsey Ferenc:
"El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése." Liszt Ferenc
"A zsidókat felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom." Széchenyi
Az atiszemituzmussal az a legnagyobb baj, hogy MA MÁR NEM AZ SZÁMIT ANTISZEMITÁNAK AKI GYŰLÖLI A ZSIDÓKAT, HANEM AZ, AKIT A ZSIDÓK GYŰLÖLNEK!!!!

anzsuhaz
2016-02-15 15:19:11   #46

A csutinak annyi fobiája van hogy egy maga tudná foglalkoztatni a teljes Intapusztát. Lassan de biztosan eljut Idi Amin Dada szinvonalára , de Bokassa is pályázhat nála . Diszmagyar helyett ajánlanám a kényszer zubbonyt .

Tapsihapsi3
2016-02-14 13:22:10   #45

Az Eu dolgait nem értem, Magyarhonban lenyulják a pénzeket, és Svájci ill. más bankszámlákra varázsolják.Nem látják? Csak bekellene fagyasztani!

sirásó
2016-02-14 10:12:37   #44

meg avval, hogy elmarad az esti orgia?

tokaji-ihto
2016-02-13 20:59:44   #43

"Orbán ezzel ijesztgette a Fidesz-képviselőket a lillafüredi frakcióülésen."

- Fogyott is az ingyen Tena Lady rendesen.

lényeglátó
2016-02-13 11:12:16   #42

Szorong a zabszem FIDESZES seggekben!
Brüsszeli főrabbi: nincs jövője az európai zsidóságnak
A főrabbi szerint sokan nem merik látogatni a zsinagógákat, mert félnek.
Nincs jövője az európai zsidóságnak – mondja a brüsszeli főrabbi, aki a párizsi merényletek után beszélt a kontinensen élő zsidóság helyzetéről. Avraham Gigi rabbival egy izraeli rádió készített interjút – írja a JPost.
Elmondása szerint az emberek a támadások óta félnek kimenni az utcára, és a zsidók is inkább otthon imádkoznak, és nem mennek zsinagógába. Inkább lakásokban gyűlnek össze és többen a kivándorlást tervezik. Szerinte Brüsszel is megbénult, mindenki félelemben él. Hozzátette, a zsidóknak vissza kell térnie Izraelbe.
atv.hu / Daily Mail

Nemetorszagi_magyar
2016-02-12 22:14:28   #41

Na sok sikert holnap mindenkinek!

Cave
2016-02-12 21:15:34   #40

banya46!
Gyere, szívesen látlak! Aztán, ha ez sem jó, akkor csak lesz fórumtárs, akihez átülhetünk!
Anno és is kaptam üzenetet, hogy űljek át másik kocsiba, egy gondom volt, hogy "egyik kocsim" sincs! Miután a barátnőm hasonló cipőnem járt, máig sem tudjuk mit kellett volna tenni igazából. Isteni szerencse,m hogy most eső esik, nem hó.

banya46
2016-02-12 20:02:50   #39

Én attól tartok, hogy nagy baj lesz, ha a terrorelhárítást Bakondi úz vezényli le.
Kapok egy sms-t, üljek át a szomszédhoz?

javito
2016-02-12 19:58:40   #38

#40

Levettek?

Téged is?

Má ,ketten vagyunk.

Mert bár milyen ,hihetetlen is.

Van amiben lehet ,egyet,érteni.

De a norma életbe,be másolom én,ha az kell.

Mint ,Téged.

Ha nagyon,akarom.

Hallgassa élőben! KLUBRÁDIÓ
Kedvezménykártya a 168 Órától

EDC kártya, akár Önnek is

Kedvezménykártya a 168 Órától

2014. július 10. csütörtök
Közösség
tintahal: Dehogyis provokátorok! Ellenzékiek. Ha Orbán azt... 22:49
Új korszak kezdődik
Qkory: Már a riói rendszerben kel és fekszik Cseh László,... 22:15
OLIMPIA — 2016 — RIO DE JANEIRO
Európaimagyar: PuPu BLOGJA: ROGÁN ÁRTATLAN...:... 21:08
Elképesztő fideszes arcok galeriája
nonest: Jó éjt kívánok mindenkinek! 21:02
Társalgó, 2016. Július
A Propeller hírei