3
168 Óra Online írása
2016. február 4.

„A Fidesz vehet stadiont, focicsapatot, földet, de várost nem”

Tóbiás József szerint a Fidesznek bocsánatot kellene kérnie Salgótarjántól, amiért nyolcéves városvezetésük alatt leépült a főiskola, megszűntek a gyárak és csak a közmunka maradt; mérhetetlen adósságot halmoztak fel és a kormánytól kért segélyekkel lélegeztető gépen tartották a várost.

Kapcsolódó írásaink

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerdán a városban tartott sajtótájékoztatón azt mondta: Salgótarján polgármester-választásra készül, amelynek tétje, hogy a 2014 előtti, Fidesz–KDNP-s városvezetés által létrehozott romok után valódi építkezés indul-e.

Amikor a salgótarjániak újra az urnák elé járulnak, arról szavaznak, milyen irányba menjen a város, mert a választás az MSZP, illetve a Fidesz–KDNP jelöltje között fog eldőlni, ez pedig két világ, két gondolkodásmód – fogalmazott. Hozzátette: a baloldal jelöltje, Fekete Zsolt a novemberben elhunyt Dóra Ottó értékrendjét akarja továbbvinni, a salgótarjániak hétköznapjainak biztonságát akarja megteremteni – írja az MTI.

A pedagógusok országos tüntetésére utalva Tóbiás József kitért arra, hogy a kormánypártok salgótarjáni polgármesterjelöltje annak a Kliknek a városi vezetője volt, amelyik elvette az önrendelkezést a pedagógusoktól.

Kiemelte: egy önkormányzat a kormány támogatása nélkül is tud működni, ha jól gazdálkodik az uniós forrásokkal. Ez nem a kormány kegye, ez európai uniós tagságunkból fakad; a Fidesz vehet stadiont, focicsapatot, földet, de várost nem – fogalmazott.

Salgótarjánt 2006 és 2014 között Fidesz–KDNP többségű önkormányzat irányította, 2014-ben a baloldali összefogás nyerte a választást. A február 28-i időközi választást Dóra Ottó szocialista polgármester halála miatt kellett kiírni a nógrádi megyeszékhelyen.

Hozzászólások
Összesen: 3 db

A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztráljon!

Elfelejtette jelszavát? Segítségért kattintson ide!

Kérjük, hozzászólásánál tartsa be az oldal szabályait. Erről és a moderálási elvekről itt olvashat részletesen!

Hozzászólhat a Facebook azonosítójával is.
Kattintson a "Facebook bejelentkezés" gombra!
Hozzászólás Facebook regiszrációval
Cave
2016-02-04 10:53:46   #3

Minél nagyobb a szegénység, annál olcsóbban lehet szavazatot vásárolni! Sőt, van ahol elég egy boriték, megy egy bélyeg!

öszike13
2016-02-04 08:41:02   #2

Most helyesen beszélt Tóbiás, szerintem.

igor06
2016-02-04 08:23:56   #1

Kedves Tóbiás József!

El kell keserítsem, sajnos egy várost is meg lehet venni, mint ahogy meg is vettèk szinte az összeset. .. tisztelet a kivételnek ....

Talán jobb lenne felkötni a gatyót... már ha labdázni akarnak 2018-ban.....ezzel az impotens politikai teljesítménnyel a fasorban sem lesznek kedvesuram!

1

Hallgassa élőben! KLUBRÁDIÓ
Kedvezménykártya a 168 Órától

EDC kártya, akár Önnek is

Kedvezménykártya a 168 Órától

2014. július 10. csütörtök
Közösség
Európaimagyar: Szijjártó jól megmondta! | Gépnarancs:... 10:30
Elképesztő fideszes arcok galeriája
nonest: Szia! Megvolt... Neked is szépet! 09:34
Társalgó, 2016. Július
hu pi lilliput: …a golyó ára!...most azután csettinthetnek!... az... 08:15
...by hu pi lilliput!
ideiglenes: Ráadásul ma már olyan szövegeket is idézgetnek,... 07:58
Hát milyen országban élünk?
A Propeller hírei