46
168 Óra Online írása
2016. február 28.

Tüntetők várják Orbánt a Várbazárnál

Elfogadhatatlan, hogy a Fidesz egy népi kezdeményezést, egy népszavazást lehetetlenített el – fogalmaz Szigetvári Viktor az Együtt elnöke a miniszterelnök ma délutáni évértékelő beszédének idejére a Várkert bazárhoz szervezett tüntetésről szóló beszédében.

Kapcsolódó írásaink

Huligánokat felbérelve, a rendőrség asszisztálása mellett a Fidesz megakadályozta, hogy népszavazás legyen egy fontos kérdésben. Közben Orbán Viktor volt annyira cinikus, hogy másnap egy számára fontos ügyben népszavazást hirdetett Európa ellen.

Azért tüntetünk, mert nem engedjük, hogy Orbán Viktor kivigye Magyarországot Európa perifériájára. Azért tüntetünk, hogy Orbán Viktor és társai se verőlegényekkel, se másokkal ne vehessék el azt a jogunkat, hogy népszavazzunk az emberek számára valóban fontos ügyekben.”- jelenti ki Szigetvári.

„Amíg az országdúló miniszterelnök a Várkertbazárban hazudja majd, hogy Magyarország jobban teljesít, mi kiállunk azért, ami a miénk! Kiállunk a jogainkért, a demokráciáért, és a legfőbb népképviseleti eszközért, a népszavazásért! A Fidesz semmibe veszi a nép akaratát! Mondjuk együtt: elég volt! Eddig és ne tovább! Mert mi vagyunk a nép!” – fogalmaznak a tüntetés szervezői a rendezvény Facebook-oldalán.

A tüntetésen beszédet mondanak:

Baranyi Krisztina önkormányzati képviselő, Együtt
Juhász Péter alelnök, Együtt
Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke
Dr. Komáromi Zoltán háziorvos, az Együtt elnökségi tagja
Kövesdi Veronika egyetemi hallgató, aktivista
Ring Éva egyetemi oktató
Szigetvári Viktor elnök, Együtt
Vajda Zoltán ügyvivő, Új Magyar Köztársaság

Hozzászólások
Összesen: 46 db

A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztráljon!

Elfelejtette jelszavát? Segítségért kattintson ide!

Kérjük, hozzászólásánál tartsa be az oldal szabályait. Erről és a moderálási elvekről itt olvashat részletesen!

Hozzászólhat a Facebook azonosítójával is.
Kattintson a "Facebook bejelentkezés" gombra!
Hozzászólás Facebook regiszrációval
anzsuhaz
2016-02-28 22:07:15   #16

Hát mégse virág csokrot akartak adni neki? Nahát , Lehet hogy csupa csupa olyan jött ott össze aki nem is szereti úgy ahogy illik (teljas szivecskéböl) aztat a édes Viktort? Vajon miért ? Csak nem tett megest valami rosz fát a tüzre? Lehet , hogy egyicipicit megint hazaárult no nem nagyon csak ahogy mindíg is szokta ,érdekes, hogy most fel tünt.jó mentégére legyen mondva nem csak gonoszságból tette hanem pénzért is és nem is egyedül hanem a régi oly kedves cinkosokkal együtt egy bünszövetségben. Most ahogy nézem úgytünik mintha kicsit rezesedne az a viktorianus gatyesz Aniko asszony kedves Kezdje a moso poros dobozt a moso gép mellé bekésziteni 80° C ra beállitani és egy kis fertötlenitö is kell a vizbe ez csak olyan baráti javaslat

szkepticus1960
2016-02-28 19:21:43   #15

H.gyerekek.Egy népszavazás mennyibe kerül? 2-3 milliárd? Ezt megszoroznád 150-el, akkor hatalmas pénz menne el. Mire is te szédült!

szkepticus1960
2016-02-28 19:18:10   #14

Szigetvári-Juhász jó páros. Egyik miniszter, a másik köztársasági elnök. Hány százalék? Egy százalék meg van?

Cave
2016-02-28 19:04:27   #13

Elég sok kijárata van a Várkertnek,nem gond öfenségét hazakisérni! csak nem fog a plebsszel találkozni? Őt csak a kiváltságosok csodálhatják szemtől szembe! Nekik mpndhat bármilyen blődséget, akkor is ájultan isszák minden szavát, ha nem is értik.

markus0628
2016-02-28 18:45:59   #12

És már megint Gyurcsány ? Ott sincs de a csicskák vizionálják...betegesen félnek. Wotan jól mondja:ezek ha gáz van azonnal köpönyeget váltanak és és még Gyurcsány elé is letérdepelnének egy laza pipára...alávaló népség!

gyukovits
2016-03-02 14:35:23

Teljesen igazad van.

Ugyanúgy viselkednének, mint Orbán, amikor egyszerre volt a Liberális Internacionálé és a Néppárt vezetőségi tagja. Ha fordult a széljárás, számára nem volt probléma, fordított a köpönyegén is.

banya46
2016-02-28 17:56:05   #11

Mire megyünk szavazni?
Hogy vasárnap zárva legyenek a boltok.
Ne mond! Hát most is zárva vannak,

banya46
2016-02-28 17:53:38   #10

"A kérdése úgy szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek - a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvény szerint - továbbra is zárva tartsanak vasárnap?""

Ha érvénytelen lesz a szavazás csak a kisboltok kötelezően nyitva lesznek?
A fidesz képtelen a kereskedelem szabadságát elviselni, biztosítani.

Egy év alatt 18-szor utasították el így-vagy úgy a népszavazás lehetőségét ebben a kérdésben.
Lajcsika az óvodában színvonal. pedig a CBA-nak nem jött be a nagy haszon a zárva tartásból.

tengri00
2016-02-28 15:07:21   #9

Látom magam előtt fletót, amint panaszt tesz egy nemzetközi bíróságon, kérem, nem engedték az emberünket, hogy benyújthasson egy referendum kezdeményezést.
-Hallatlan, felháborító!
-Kopasz kigyúrt alakok voltak.
-Mondja Gyurcsány úr, mégis milyen kérdést kívántak benyújtani?
-Akarják-e az emberek, hogy a kereskedelmi dolgozók vasárnap is dolgozzanak? (általános röhögés)
-És most hogy áll az ügy?
-Lesz népszavazás ebben a kérdésben, de mi nem így akartuk...
-Mért, mi lesz most a kérdés?
-"Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek - a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvény szerint - továbbra is zárva tartsanak vasárnap?"

-Há' mi ezzel a baj? Önök legfeljebb nemmel válaszolnak rá! Ugyanott lesznek.

Wotan
2016-02-28 15:40:32

..ne reménykedj! Az ilyen vizi kétéltűek megváltoztatják az avatár-jukat,
kicsusznak a partra,és hevenyen állítani fogják az ellenkezőjét! Nem elő-
ször a történelemben! A '89 előtti szocik nagy része,most a másik irányba
csápol! Hányszor fordulhat egy akárki életében ez,hogy ne hányja le magát?

fpetya
2016-02-28 14:26:55   #8

"Elfogadhatatlan, hogy a Fidesz egy népi kezdeményezést, egy népszavazást lehetetlenített el " - állítja Szigetvári Viktor. Téved, nagyot téved, t.i. 2013 óta pl. 150 népszavazási kezdeményezésből mindössze hármat tartott elfogadhatónak a NVI és ez még csak az első a fidesz túlhatalmi és közkifosztási bűnszövetkezet által felállított buktatók, csapdák közül, mert utána jön a Polt elvtárs vezette Ügyészség majd az aláírás gyűjtő ívek cöfös, fidiótás meghekkelése (olyan fideszesek írják alá az ellenzéki kezdeményezés íveit, akik szándékosan hibás adatot mondanak be és elég egy íven egy ilyen, hogy az az ív értékelhetetlen legyen) és marad még végső megoldásnak, hogy pl. nyár közepére írják ki a választást, amikor majdnem mindenki nyaral. A külföldön dolgozó és valószínűsíthetően nem kormánypárti magyarok szavazását pedig gyakorlatilag ellehetetlenítették azzal, hogy személyesen és a konzulátusokon tehetik csak meg, ellentétben a környező országokban élő szórvány magyarsággal, akiknek viszont igyekszenek megvásárolni a jóindulatát (kórház építés, magyar nyugdíj, gazdasági támogatás, stb) és levélben is szavazhatnak.
Na, mindez nálam vastagon kimeríti a választási ill. népszavazási csalás bűntettét. Nem tudom, Szigetvári Viktor mindezt elmondja e.

Cave
2016-02-28 13:43:49   #7

trigm!
Javítson ki, ha tévedek! nap mint azt hallom, látom, olvasom, , hogy a tüntetőket, a más véleményen lévőket a Soros, a CIA, a Gyurcsány bérelte fel, és uszítja! Nos, ha tényleg így van, akkor talán pártunknak és kormányunknak sem illik megsértődnie, ha ugyanezt feltételezik róla, más szereplőkkel!

Zoltán Katona
2016-02-28 14:08:13

Mindig is rákenték a bűneiket másra,ezért amivel mást vádoltak valaha is azt már nem egyszer bizonyítva el is követték! Így kell nézni a dolgot és minden kiderül!

Hírfolyam
További cikkeink
Hallgassa élőben! KLUBRÁDIÓ
Kedvezménykártya a 168 Órától

EDC kártya, akár Önnek is

Kedvezménykártya a 168 Órától

2014. július 10. csütörtök
Közösség
ideiglenes: Ehhez aligha kell kommentár: 16:37
magyarfoci
Li Taj-po: Az Iszlamofóbia Ipar meghajtói... 16:18
Új korszak kezdődik
hu pi lilliput: …kulcsgépek 2!...Figyelmeztetés!...a kulcsgépeitől... 15:14
...by hu pi lilliput!
gyaloggos: SUMMA SUMMARUM! A VESZPRÉM 2016-ban is... 15:01
Hmmm....
A Propeller hírei