1
168 Óra Online írása
2011. május 19.

Próbálta titkolni, de hamar kiderült: várandós magyar színésznő

Dobó Kata anya lesz! A gyönyörű, karcsú, vörös hajú színésznő úgy tűnik, egy időre hanyagolja majd színészi karrierjét, és születendő gyermekének szenteli az életét.

– Egy budai kórház nőgyógyászati osztályán láttam kedden délelőtt. Mellettem ült egyébként, és csakúgy mint én, ultrahangvizsgálatra várt – magyarázta a Blikknek szemfüles kismama.

Dobó Kata kedden még tagadta a terhességet, ami érthető is, hiszen a színésznő soha sem beszélt szívesen a magánéletéről, így boldogságát vélhetően ezúttal is szeretné megtartani magának és családjának. A szemtanú azonban pontosan elmesélte, mi történt a kórházban: – Előttem ment be, majd amikor kijött, boldogan újságolta a kísérőjének, egy ötven körüli, rövid hajú hölgynek, hogy minden rendben van, és a vizsgálat szerint kisfia lesz. Valószínűleg az anyukája jött vele, látszott, hogy nagyon közel állnak egymáshoz, és a hölgy is nagyon boldog lett a hír hallatán. Kata remekül nézett ki, farmer volt rajta, rövid ujjú felső, a haja feltűzve. Ugyanolyan karcsú, mint korábban, a pociján még nem nagyon látszott semmi, úgyhogy csak néhány hónapos lehet a terhesség.

– Telefonált is valakinek, de ha jól hallottam, egy barátnőjét hívta fel, hogy elújságolja neki az örömhírt. Azt kérdezte tőle, mikor jön haza a cannes-i filmfesztiválról, mert szeretne vele minél hamarabb találkozni. Egyszóval Kata fantasztikus hangulatban volt, látszott rajta, hogy nagyon boldog, és alig várja már, hogy a karjában tarthassa a kisfiát.

Dobó Kata 2006-ban, hétévnyi együttélés után szakított Andy Vajna producerrel, majd 2008-ban ismerte meg az akkor nős Gulyás Leventét. A színésznő akkoriban szegődött a békéscsabai színház társulatához. Kapcsolatukat azonban igyekeztek titokban tartani, hiszen a férfinak családja volt. Sokáig azonban nem bujkáltak a nyilvánosság elől, hamar összeköltöztek, és egy-egy partin már együtt jelentek meg, de kapcsolatukról soha nem beszéltek szívesen.

A dühöngő színésznő a TV2-nek azt nyilatkozta, nem vár kisbabát. A pletyka onnan indult ki, hogy egy olvasó látta Katát az egyik kórház nőgyógyászatán, ahová egyébként csak azért ment, hogy meglátogassa húga újszülött kisbabáját.

Címkék: 

Hozzászólások
Összesen: 1 db

A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztráljon!

Elfelejtette jelszavát? Segítségért kattintson ide!

Kérjük, hozzászólásánál tartsa be az oldal szabályait. Erről és a moderálási elvekről itt olvashat részletesen!

Hozzászólhat a Facebook azonosítójával is.
Kattintson a "Facebook bejelentkezés" gombra!
Hozzászólás Facebook regiszrációval
oregcsoro
2011-05-19 09:33:23   #1

Hm-Hm Ejnye mindenki tudja bizonyos "Szakmákban" ez igy természetes,a világon mindenüt.Már tulsok a "CELEB" fakxni,1 re kevesebb akit érdekel,az ilyen történet.

1

Hallgassa élőben! KLUBRÁDIÓ
Kedvezménykártya a 168 Órától

EDC kártya, akár Önnek is

Kedvezménykártya a 168 Órától

2014. július 10. csütörtök
Közösség
tintahal: Dehogyis provokátorok! Ellenzékiek. Ha Orbán azt... 22:49
Új korszak kezdődik
Qkory: Már a riói rendszerben kel és fekszik Cseh László,... 22:15
OLIMPIA — 2016 — RIO DE JANEIRO
Európaimagyar: PuPu BLOGJA: ROGÁN ÁRTATLAN...:... 21:08
Elképesztő fideszes arcok galeriája
nonest: Jó éjt kívánok mindenkinek! 21:02
Társalgó, 2016. Július
A Propeller hírei