0
lengyelnet.hu írása
2011. november 5.

Két kocsi felrobbant, négy ember megsebesült

Valószínűleg azonos az elkövető

A Krakkó melletti Nowa Hutában három nap leforgása alatt két személyautót is felgyújtottak. Mind a kettő felrobbant, a rendőrség feltételezi, hogy ugyanaz a személy követhette el mind a két bűncselekményt – nem zárják ki azt sem, hogy újabbakra készül, ezért a nyomozást széles körre kiterjesztették.

Kapcsolódó írásaink

Az első autót a hosszú hét vége kezdetekor, egy autójavító műhelyben robbantottak fel, amikor ott már senki sem dolgozott. A Mercedes 308, amelyet tulajdonosa szervízre adott be, teljesen kiégett, a rendőrség szerint a kocsit felgyújtották.

A kép illusztráció

A következő merényletre az utolsó ünnepnapon került sor, akkor is egy olyan kocsi volt a célpont, amelyet javítani adtak be egy szerelőműhelybe Krakkóban. A Peugeot 406-ost jelenlegi tulajdonosa részeiben vette meg, és már kezdték is összeszerelni.

A kép illusztráció

Az utcán robbanó kocsi négy személyt sebesített meg. Amikor az autó égni kezdett, a közelben lakó és éppen az utcán tartózkodó emberek odarohantak, hogy a lángoló kocsi mellől odébb tolják a mellette álló járműveket, nehogy azokra is átterjedjen a tűz. A Peugeot ekkor robbant fel. Mind a négy személy első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett, arcukon, kezükön, karjukon sebesültek meg. Azonnal kórházba szállították őket, közülük kettőt már haza is engedtek. Az orvosok tájékoztatása szerint egyik beteg élete sincs veszélyben.

A rendőrség az eddigi nyomozás alapján valószínűnek tartja, hogy mindkét esetben ugyanaz lehet az elkövető. S mivel a tavasszal már éppen Krakkóban sorozatban volt dolguk autórobbantásokkal, most különösen óvatosan járnak el, így az ezzel az üggyel foglalkozó nyomozó csoportot újabb tisztekkel egészítették ki.

Hozzászólások
Összesen: 0 db

A hozzászólás csak regisztrált tagjaink számára elérhető, kérjük lépjen be vagy regisztráljon!

Elfelejtette jelszavát? Segítségért kattintson ide!

Kérjük, hozzászólásánál tartsa be az oldal szabályait. Erről és a moderálási elvekről itt olvashat részletesen!

Hozzászólhat a Facebook azonosítójával is.
Kattintson a "Facebook bejelentkezés" gombra!
Hozzászólás Facebook regiszrációval
Hírfolyam
További cikkeink
Kedvezménykártya a 168 Órától

EDC kártya, akár Önnek is

Kedvezménykártya a 168 Órától

2014. július 10. csütörtök
Közösség
nonest: Szia! Megvolt... Neked is szépet! 09:55
Társalgó, 2016.május
Lé Hűtő: Hát ne etesd. Mindannyian jobban járnánk, ha... 09:54
Rohad a jobboldal
Skubi: https://www.youtube.com/watch?v=ua9TGhO5JDs ... 09:50
Május 1-je
Lé Hűtő: De...ez..... 09:46
ÚJ KEZDET PÁRT
A Propeller hírei